Üdvözöljük!

Reméljük, hogy a weboldalunkon bemutatott klinikai és kutatási programokat informatívnak és érdekesnek fogják találni. Olyan egyedi alkalmazásokat láthatnak itt többek között, mint a gyermekkori alvászavarokról szóló letölthető brossúrák vagy az egyes alvásbetegségek egyéni és csoportos pszihoterápiája. A weboldalunkon jelentős hangsúlyt fektettünk a kutatasi területeink ismertetésére, valamint a betegeinknek szóló, letölthető önsegitő könyvek kozzétételére is.

A rendkivül sokszinű kulturális háttérrel rendelkező munkatársaink több, mint 20 nyelven beszélnek; sokan közülük külföldön végzett orvosok, akik sokéves, az alvás területén megszerzett kiemeledő szaktudással rendelkeznek. Meggyőződésünk szerint mindez különleges minőséget biztosít szolgáltatásunknak.

Egyedi szolgáltatásként bevezettük a negyedévenként publikált Értesitő közzétételét is, amely speciálisan a gyerekkori alvással és alvászavarokkal foglalkozik.

Reméljük, hogy a weboldalunkon megjelenő képeket – melyek munkatársaink hazáit idézik - érdekesnek és gondolatébresztőnek találják.

Tisztelettel,
Professor Colin Shapiro, BSc, MBBCh, PhD, MRCPsych, FRCPC Department of Psychiatry
University of Toronto

KÜLDETÉSÜNK (MISSZIÓNK)

Klinikai és kutatási programunk célja minden alvás és ébrenléti zavar lelkiismeretes ellátása betegeink életkorától függetlenül. Folyamatosan keresünk újabb módszereket a minőségi betegelláatás szolgálatában. Nem csak a betegségekre, hanem a betegeink egyéni problémáira is koncentrálunk és ezek megoldásához mind kutatási  mind klinikai ezköztárunkat mozgósitjuk. 

Art Show
INSOMNIA SELF MANAGEMENT PROGRAMME
Sleep Scales
Sign Up for Research Study Sleep in Media
See Our Clinic's Video Tour
Art and Sleep
 
© 2010 - 2024 Toronto Sleep Clinics, Ontario Sleep Clinics. All rights reserved.